Nagy Laci Gitano


1982. Július 14.én , Budapesten született. Bár családtagjai nem professzionális zenészek, de zeneszerető emberek. Édesapja kezdte el őt és testvérét, Lajost a zene irányába terelgetni.
6 éves volt mikor először fogott gitárt a kezébe és ez meghatározta az egész életét. Édesapja tanítgatása után profi kezekbe került. A Rózsa Ferenc Zeneiskolában Béres Tibor lett a mestere.
9 éves volt mikor lépet még egy fokot, mikor Tórnoczky Ferenc kezdte el tanítani a tradicionális Jazz gitár játékra. Innen egyenes út vezetett a Kőbányai Könnyűzenei Stúdió gitára szakára, ahol egy élő legenda, Babos Gyula vette a szárnyai alá. A KKS-ben több világklasszis zenész is hatott rá, például: Póka Egon, Jávori Vilmos és Maróthi Zoltán.
 

Eközben már elkezdte érdekelni a számítógépes hangszerelés, ami a mai napig zenei karrierjét. A mai magyar könnyűzene krémjével dolgozott már együtt. A teljesség igénye nélkül pár név: Chico Unplagged Jazz, Király Linda band, Back To Black, Emilio, Gáspár Laci, Póka Egon, Sub Bass Monster, Nyári Károly, Ganxsta Zolee és a Kartell,LL Junior, Szulák Andrea , Roy és Ádám, Szakcsi Róbert, Szakcsi Lakatos Béla, Tony Lakatos              
 
A zenei producerként is sikereket tudhat magáénak. Az ő közreműködésével sok sikeres hazai előadó lemeze készült el. .. Gáspár Laci, Alexandra, Emilio, Chico ,Jávori Sound Machine, Romantic, B2Black, Lola, Lory B, Fain, Mohamed Fatima, Csézy,Völgyi Zsuzsi
 
· Pacsirta Ásós Attila
· Szecsődi Karcsi
· Csézy
· Völgyi Zsuzsi
· Bársony Bálint- nekik még nem jelent meg a lemezük!
 
2008.-ban a TV2 tehetségkutatójában a Megasztár4-ben a legjobb 15 közé került. Itt figyeltek fel kitűnő énekhangjára és átütő személyiségére.
 
2009. áprilisában jelent meg első önálló albuma, a Semmi nem elég címmel, aminek természetesen ő írta a zenéjét, ő is hangszerelte és először debütált énekesként is. A lemez stílusa latinos hangvételű, minőségi popzene.
 
Biztosak lehetünk benne, hogy mint énekes legalább akkora sikereket könyvelhet el magának, mint zeneszerző-producerként.